PORTFOLIO / PROJECTEN

SCPO - PresentatiemapDesign

www.scpo-nop.nl

 

Presentatiemap ontworpen voor SCPO uit Emmeloord. Opdracht was om een map te ontwerpen die aansluit bij de huisstijl van de stichting.

CBS Klimop - Logodesign

www.klimop-nagele.nl

 

Logo ontworpen voor basisschool Klimop uit Nagele. Opdracht was om een nieuw, fris logo te ontwerpen welke toch heel herkenbaar zou zijn.

HL Administratie - Webdesign

www.hladministratie.nl

 

Een website ontworpen voor HL Administratie ui Apeldoorn. De opdracht was: ontwerp een functionele en vooral overzichtelijke/eigentijdse website.

Philon7 - Webdesign

 

Een nieuwe website ontworpen voor Philon7. De opdrachtgever wilde graag een no-nonsense website die de boodschap van Philon7 duidelijk overbrengt.

Bureau Klassewerk - Logodesign

 

Een logo ontwopren voor Bureau Klassewerk. De opdrachtgever wilde een duidelijk statement maken met het logo, als een soort goedkeuringsstempel.

SCPO - Brochuredesign

 

Een brochure ontworpen voor SCPO. Het betreft een brochure speciaal voor ouders. De uitstraling van de brochure moest aansluiten bij de huisstijl van SCPO.

Agritoy- FlyerDesign

www.agritoy.nl

 

Flyers ontworpen voor de landbouwminiaturen beurs van Agritoy. Agritoy is de enige club in Nederland voor verzamelaars van landbouwminiaturen.

CBS de Rank - Logodesign

 

 

Dit logo voor Cbs de Rank uit Luttelgeest is in nauw overleg met de opdrachtgever tot stand gekomen. Het eindresultaat van het ontwerp gaf veel voldoening.

Euro Cargo Aviation - Webdesign

www.eurocargoaviation.nl

 

In opdracht van Short4Sure Communication Support deze website ontworpen voor Euro Cargo Aviation uit Oude Meer.

JD Facility Service - Webdesign

 

Een nieuwe website ontworpen voor JD Facility Service. Naast de website tevens de gehele huisstijl ontworpen (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, e.d.).

Geesjes Welzijn - Logodesign

 

Een logo ontworpen voor Geesjes Welzijn. Het beeldmerk moest uitstralen wat de dienstverlening inhoud, namelijk: Het zorgen voor het welzijn van onze ouderen.

Gert Mooiweer Uitvaart- en overledenenverzorging - Advertentiedesign

 

Een advertentie die past bij de uitstraling van het uitvaartcentrum, dat is wat Gert Mooiweer graag wilde voor zijn bedrijf.

Holistisch Centrum  Brabant - Auto belettering

 

Auto belettering ontworpen voor Holisch Centrum Brabant. Strak en  modern maar niet te veel poeha, was de wens van de opdrachtgever.

HZ Schoonmaakonderhoud BV - Brochuredesign

 

HZ Schoonmaakonderhoud wilde graag een brochure uitbrengen waarin al haar diensten in staan toegelicht. Uiteraard geheel in de eigen huisstijl ontworpen.

BEMA Totaalonderhoud - Flyerdesign

 

Een brochure ontworpen voor BEMA Totaalonderhoud. De brochure is tweezijdig ontworpen met een overzicht van alle diensten die worden aangeboden.

 

 

CBS De Lichtboei - Wall design

 

Een magnetische muurprint ontworpen voor de nieuwbouw van basisschool De Lichtboei uit Emmeloord. Het stelt een boom in de vier seizoenen voor, waarbij kinderen een zelfgemaakt blad aan de boom hangen met daarop hun naam (en op de achterzijde het beroep wat ze ooit hopen uit te gaan voeren).

ECSLivestock- Webdesign

 

Website ontworpen voor ECS Livestock op Schiphol. De bestaande website is rigoreus herzien. Het moest doelmatig en modern, dat waren de uitgangspunten.

 

SWS Het Wilgerijs - Promotie design

 

Voor SWS Het Wilgerijs uit Dronten een promotiekrant ontworpen. De doelstelling was om een aantal speerpunten van de school op een originele manier weer te geven.

Get in touch!

Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt.